Skip to main content
4 oktober 2020 Tacstone Nieuws

Tacstone behaalt officieel de UiPath Gold Business Partner status

Over de auteur

Ebert Knol
Senior RPA Implementation Lead

Wat goed is komt snel. Nog maar 2,5 jaar geleden startten wij ons eerste RPA project en sinds vorige week zijn we officieel UiPath Gold Partner!

Deze gouden status is een beloning voor de inzet van alle Tacstone collega’s en de loyaliteit van onze klanten. Met deze status positioneert Tacstone zich nog nadrukkelijker als één van de top RPA boetiek adviesbureaus in Nederland. Dit succes hebben wij natuurlijk mede te danken aan de succesvolle samenwerking met UiPath. Deze samenwerking is al 2,5 jaar uitstekend en voelt steeds beter.

Uitstekende samenwerking UiPath en Tacstone

“Met reeds een wereldwijde award in 2019 en nu deze aanzienlijke investering in training en certificering in het UiPath platform is het partnerschap van Tacstone nog verder ontwikkeld. Wij kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar de toekomst.”
– Joost van Wendel de Joode, UiPath

Wat zegt een UiPath Partner Gold status?

Met de razendsnelle groei van UiPath is ook het aantal implementatiepartners in de afgelopen jaren flink toegenomen. Het succesvol toepassen van RPA kent echter de nodige uitdagingen, en vergt dus ook als implementatiepartner de nodige kennis en ervaring. Wij zien in de praktijk dat veel adviesbureaus RPA toevoegen aan hun diensten portfolio, maar niet investeren in het opbouwen van diepgaande kennis van het UiPath Platform. Zoals uitgebreid beschreven in het blog “RPA is géén hobby” is dit echter wel noodzakelijk. Eén van de manieren om dit te meten is het aantal afgeronde trainingen, en ook officieel behaalde certificeringen in de UiPath Academy.

Met inmiddels meer dan 20 officieel gecertificeerde Advanced RPA Developers en ook een groeiend klantportfolio van meer dan 30 organisaties mag Tacstone zich officieel een trotse UiPath Gold Partner noemen.

“Gold partner is one who demonstrates a high-level understanding of RPA, delivers sales, and has technical expertise in providing UiPath hyperautomation platform solutions.”
– UiPath (Business Partners Overview)